Golf Club Hradec Králové
25. února 2014 [šaf]

Hradec Králové má další bronz

Bronzové medailistky. Hradec Králové reprezentovaly zleva Lucie Harcubová, Lucie Bičišťová, Anna Starostová a Zuzana Eliášová. Na fotce chybí Justýna Šafaříková, která hrál a pouze kvalifikaci. (Foto Ivan Paggio, www.golf.cz)

Na simulátorech v Čechii a Erpetu se tradičně bojovalo o mistrovské tituly v kategoriích družstev mužů a žen. Golf club Hradec Králové vyslal do pražských indoorů kompletní sestavu.

Muži ve složení Vláďa Rybář, Míla Synek, Roman Neubauer a Christian Horák postoupli do čtvrtfinálového pavouka z osmého místa a narazili na výborné mužstvo Čechie. Christian svůj singl vyhrál. Míla ve druhém singlu vzdoroval, leč marně. Bohužel i čtyřhra, kterou hráli Vláďa s Romanem, byla nad naše síly. Nutno podotknout, že dva hráči z Čechie nastoupili z plusovým hendikepem, a celé družstvo Čechie se vešlo do hendikepu 4,8. Našim mužům nezbývá než poděkovat za bojovnost a příkladnou reprezentaci klubu na tomto turnaji.

Vítězi se stali a mistrovský titul získali muži pražského Erpetu, druzí skončili naši přemožitelé z Čechie a třetí družstvo Líšnice.

Očekávání od zkušeného ženského družstva GCHK byla veliká. Úspěchy minulých let jsou možná trochu zavazující – od roku 2009 naše hráčky ani jednou nechyběly na stupních vítězů. A tak jsme i letos chtěli pomýšlet na medaili.

Družstvo ve složení Zuzana Eliášová, Lucie Harcubová, Anna Starostová, Justýna Šafaříková a Lucie Bičišťová se po prvním dni hřálo na skvělém druhém místě s odstupem sedmi ran na vedoucí Erpet a s náskokem deseti ran na Čechii a GC Na Vrších. Anička, Lucka a Zuzka vytvořily výborný základ pro jamkové semifinále. Věkový průměr již tak mladého družstva žen snížil benjamínek v týmu sedmiletá Justýna Šafaříková. Zahrála svůj standard a okusila výbornou atmosféru mistrovského turnaje.

Do nedělního semifinále tým posílila Lucie Bičišťová, ale nejen hradecké družstvo posílilo. Náš soupeř z Čechie taktéž - přivezl si na pomoc reprezentantku Kateřinu Krásovou. V bodovém součtu semifinále dopadlo bohužel 2,5 : 0,5 v náš neprospěch. Anička se Zuzkou prohrály čtyřhru o jednu jamku, Lucka Harcubová získala půl bod a Lucka Bičišťová prohrála. Následoval boj o třetí místo s Golf Clubem Na Vrších, který naše hráčky s přehledem zvládly a zvítězily ve všech utkáních. Po roce se tak do Hradce Králové opět vrací bronzové medaile. Našemu družstvu žen za to patří velký dík.

Vítězkami mistrovství republiky na simulátorech se staly hráčky pražské Čechie před Erpetem a družstvem žen Golf clubu Hradec Králové.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR družstev na simulátorech

21. února 2014, Erpet, Čechie

kvalifikace

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418