Golf Club Hradec Králové
11. prosince 2013 [dr]

Čerti se ženili, Mikuláši to nevadilo

Pod bílou peřinou. Sníh na Mikuláše jsme zažili naposledy v roce 2010. Dvěma dalším ročníkům přálo slunečné počasí a na letošek se opět vrátila zima. (Foto Roman Navara)

Po loňském přestěhování mikulášského turnaje z Hrádku do Hradce Králové pokračuje tradice Mikuláš Cupu v indoorovém centru Fomei. Historie 16 předešlých ročníků velí hrát venku za každého počasí, a tak soutěžní výbor připravil Adventure golf, na louce 3 jamky cca 500 m, 3x chipping a navíc i 3 jamky Discgolfu.

V pátek byly barvou vyznačeny greeny a odpaliště, vše krásně vidět. V noci však přišel sněhový poprašek a barvy zmizely. Štěstí, že jamky měly výrazné praporky a odpaliště kolíky. Louka byla hratelná a Adventure se zametl, takže dopolední venkovní skupina měla podmínky pro hru přijatelné.

Odpoledne hráli venku ti, co dopoledne odpalovali na simulátorech. Po obědě však již přecházely sněhové "vánice", sice krátké jen 5 minut, ale o to hustší, že nebylo vidět praporky. Protože podmínky dopoledne a odpoledne byly venku hodně rozdílné, proběhlo vyhodnocení ve dvou částech. Zvlášť za hru venku a jako hlavní hodnocení simulátor + Adventure golf.

I přes sněhové přeháňky lze počasí hodnotit jako dobré. Hra v zimních podmínkách cca 3 stupně nad nulou je dobrou přípravou například pro golf na Islandu nebo v Grónsku. Vždy byla možnost se ohřát u baru svařeným vínem. V průběhu celého dne bylo k dispozici občerstvení a točené pivo. Večeře v 17 hod předběhla konečné vyhlášení výsledků o cca 1 hod. Kdo vydržel ještě po večeři, zúčastnil se Mikulášké nadílky, která proběhla formou losování.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mikuláš Golf Cup

7. prosince 2013, Indoor Fomei

výsledková listina

FOTOGALERIE

Mikuláš Golf Cup 2013

Počet obrázků: 34

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418