Golf Club Hradec Králové
9. února 2010 [STK]

Mistrovství klubu se rychle blíží

Open turnaj. Indoorového mistrovství­ klubu se mohou účastnit i profesionálové, takže se ve startovní­m poli jistě dočkáme Honzy Petráčka, který bude mí­t šanci zkompletovat klubový mistrovský hattrick. Z předešlých let má Honza po jednom titulu z mistrovství­ klubu na rány i na jamky a titul simulátorového mistra je poslední­m, který mu do sbí­rky chybí­.

Od pondělí 22. února se bude v Indoor Golf Centru Fomei hrát mistrovství klubu na rány. Turnaj se hraje stejně jako v předešlých letech na jedno kolo s možností domluvit si individuální teetime v průběhu jednoho týdne. Podmínkou pro individuální teetime je hra ve skupině min. dvou hráčů.

1. Mistrovství se hraje v týdnu od pondělí 22.2.2010 do soboty 27.2.2010. Hráči si mohou v recepci domluvit individuální teetime na všední den nebo odehrají turnaj v sobotu dle startovní listiny.

2. Hráči nahlásí, že jdou hrát mistrovství, obdrží scorecard a po hře odevzdají řádně vyplněnou a podepsanou scorecard opět na recepci. Hrát lze pouze jednou.

3. Upozorňujeme, že tlačítko "Mulligan" lze použít pouze v případě, kdy došlo k nechtěnému přepnutí na dalšího hráče, např. při projití okolo snímačů. Tlačítko "Mulligan" nelze používat v případě, kdy hráč odehraje ránu a ta je zaznamenána. V praxi se stává např. u příliš vysokých ran, že nejsou simulátorem vyhodnoceny přesně, případně u ran, kdy do plátna odletí i týčko. Na tyto rány nelze používate tlačítko "Mulligan" a hráč musí pokračovat ve hře.

4. Mistrem nebo mistryní klubu se může stát jen hráč s domovským členstvím v GCHK. Hráči s nedomovským členstvím nicméně mohou do turnaje nastoupit.

5. Hraje se hřiště Banff Springs na rány, bez vyrovnání, s mírným větrem z amatérských odpališť u mužů a ladies odpališť pro ženy.

6. Hraje se dle všeobecných podmínek pro hru na FSG s nastavením simulátorů pro mistrovské soutěže ČGF.

7. Vyhlášení vítězů proběhne na výroční členské schůzi v pátek 12.3.2010 v Baru 69 v Hradci Králové.

8. S připomínkami a dotazy se hráči mohou obracet na ředitele soutěže na tel. 602 100 439.

9. Přihlásit se do turnaje lze buď přes server ČGF (otevřít) nebo zapsání na přihlašovací listinu v recepci Indoor Golf Centra Fomei.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418