Golf Club Hradec Králové
8. prosince 2008 [daw]

Po čertech dobrý Mikuláš...

Mikuláš a jeho parta. (Foto David Jirků)

Přes šedesát golfových nadšenců přišlo v sobotu 6. prosince na Hrádek, aby zapili žal nad koncem golfové sezóny 2008, a při té příležitosti si ještě zahráli golf. Nebo to bylo naopak? No... jak u koho. Někdo spíš víc hrál golf a někdo spíš víc pil. Každopádně závěr sezóny to byl opravdu jak se sluší a patří.

„V kuloárech“ se spekulovalo nad tím, jestli šlo už o 10. nebo dokonce o 11. ročník turnaje. Tak abychom to přátelé rozsekli – oficiálně se Mikuláš Golf Cup konal již podvanácté! Tradice je to velmi pěkná a jistě bude pokračovat i nadále. Počet hráčů neustále narůstá a je evidentní, že to zaregistrovali už i ti nahoře a ti dole. Takže Mikuláš měl letos k ruce ne jednoho anděla, ale dva, a ne jednoho čerta, ale taky dva.

Počasí bylo golfu nakloněné, nesněžilo, nemrzlo, nefoukalo, jen trochu poprchávalo, ale jak známo, déšť není důvodem pro přerušení hry. Příznivým podmínkám odpovídaly i výsledky, které byly na mikulášský turnaj hodně dobré. Osm hráčů se na 12 jamkách dostalo pod 50 ran. Nejméně ze všech zahrál Arnošt Martinec (46), který vyhrál o jednu ránu před druhým Honzou Petráčkem a třetím Tomem Kvasničkou juniorem.

V ženách hrála nejlépe Kája Černá, třebas nepodala až tak oslnivý výkon, jak by se od hráčky jejího kalibru dalo čekat. Druhé místo patří Hance Eisenbergerové a třetí příčka Petře Nožkové. Longest drive předvedl prezident Golf Clubu Jičín Tomáš Hájek, který překvapivě vyfoukl cenu všem bomberům v poli (a že jich bylo). Kdo umí, ten umí!
Komentáře: 2, poslední 14. prosince 2008 v 17:12 | Přidat komentář

8. prosince 2008 v 11:32, Roman Neubauer
Rád bych na tomto místě ještě jednou poděkoval organizátorům turnaje a všem zúčastněným lidem, andělům, čertům i Mikulášovi za výtečnou atmosféru. Jen prosím pro příště zejména pro závěrečné flighty více tepla a méně deště. Z vašeho popisu není patrné, že zatímco úvodní flighty byli již v teple a možná dokonce doma, jiní za hustého deště teprve vyráželi. :-) Těším se na další
14. prosince 2008 v 17:12, Jarda Kuťák
Tahle akce nemá sobě rovnou, je to nejhezčí myslitelná tečka za sezónou, pro mě určitě, díky!!

VÝSLEDKY TURNAJE

Mikuláš Golf Cup

6. prosince 2008, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Mikuláš Golf Cup 2008

Počet obrázků: 18

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418