Golf Club Hradec Králové
12. března 2007 [výbor GCHK]

Zpráva z valné hromady GCHK

Valná hromada GCHK, Bowling Bar 69. (Foto David Jirků)

V obvyklém čase - týden po výroční konferenci ČGF - uspořádal Golf Club Hradec Králové valnou hromadu. Místem schůze byl Bowling Bar 69 v budově sídla klubu v Collinově ulici. Krom členů GCHK se valné hromady zúčastnili také pozvaní hosté, mezi nimiž byl i MUDr. Jan Michálek, předseda sportovní komise města Hradce Králové a člen městského zastupitelstva.

Řízení schůze měl letos na starosti Lutz Kleiner. Nejdelším bodem programu byla zpráva prezidenta GCHK Petra Drbala, který zhodnotil rok 2006 a připomněl, že v uplynulé sezóně klub dosáhl dvou nejvýraznějších sportovních úspěchů ve své dosavadní historii. Jedním z nich byla účast našich hráčů v seniorské reprezentaci ČR a druhým pak bronzová medaile z letního mistrovství družstev dorostenek.

Slovo si vzal i Jan Michálek, který členy GCHK ujistil, že město Hradec Králové registruje úspěchy našeho klubu a systematickou práci s mládeží. Předseda královéhradecké sportovní komise uznal, že v dřívějších letech nebyl golf vnímán příliš jako sport, ale zároveň doplnil, že v současné době je situace již odlišná.

Na schůzi vystoupil také Petr Makovský, který účastníky valné hromady informoval o nákupech nových strojů a smluvním zajištění řady reciprocit pro abonenty hřiště Hrádek. K otevření golfového hřiště po zimní pauze by mohlo dojít už na konci března.

Na závěr valné hromady byli oceněni nejlepší hráči loňského roku a vyhlášeni kluboví mistři na FSG simulátorech pro rok 2007. Po skončení oficiálního programu následovala večeře a bowling.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418