Golf Club Hradec Králové
26. května 2004 [daw]

Otevřené mistrovství Královéhradeckého kraje

Z iniciativy královéhradeckých golfových klubů se letos uskuteční I. Otevřené mistrovství Královéhradeckého kraje. O mistrovské tituly se bude ve dvou víkendech bojovat na čtyřech různých hřištích ve dvou kategoriích, muži ze žlutých a ženy z červených odpališť.
Mistrovství se hraje na rány, do celkového výsledku se započítávají výsledky ze všech čtyř turnajů. O mistrech kraje rozhodne nejnižší počet ran. Při rovnosti výsledků rozhoduje lepší výsledek v posledním kole (turnaj na Nové Americe). Mistrovství je otevřené, jedinou podmínkou je uhraný HCP či ZK, přihlašovat se do jednotlivých turnajů je možné na serveru ČGF.
TERMÍNY TURNAJŮ:
19.6. Hrádek u Nechanic
Golf Club Hradec Králové
Nejstarší hřiště v Královéhradeckém kraji, které bylo otevřeno v roce 1997. Devět jamek PAR 66 se nachází v krásném prostředí anglického parku okolo bývalého harrachovského zámku Hrádek.
20.6. Myštěves
Queen´s Park Golf Club Myštěves
Devítijamkové hřiště PAR 72 mezi Hořicemi a Novým Bydžovem bylo otevřeno v loňském roce. Tři jamky se nachází v parku u neobarokního zámečku, zbytek hřiště leží na otevřené pláni v těsném sousedství parku.
18.9. Mladé Buky
Golf Club Mladé Buky
O hřišti nedaleko Trutnova se říká, že hráčům nabízí nejlepší vyhlídku. Devítijamkový golfový areál s parem 62 byl otevřen v roce 2001. Mladé Buky leží ve výšce 540 metrů nad mořem mezi masivem východních Krkonoš, Vraními vrchy a Zvičinou.
19.9. Nová Amerika
Golf Klub Nová Amerika
Vyvrcholení mistrovství proběhne na nejkvalitnějším hřišti v kraji, kterým 27 jamkový resort u Jaroměře bezpochyby je. Tři mistrovské devítky, z nichž každá má svůj vlastní charakter, byly otevřeny v roce 2002.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418