Golf Club Hradec Králové
2. června 2008 [daw]

Účastníci zájezdu už plánují repete

Golfový zájezd GCHK. Cestu do jižních Čech provázelo krásné letní počasí a skvělá nálada všech účastníků. (Foto Míla Dědek)

Prezident GCHK Petr Drbal zorganizoval pro členy klubu zájezd za golfem do jižních Čech a protože šlo už o druhou akci tohoto druhu, stanou se zřejmě společné golfové výlety po českých hřištích tradicí. Letošního zájezdu, který se konal od pondělí 26. do středy 28. května, se zúčastnilo 12 členů Golf Clubu Hradec Králové.

Ubytování bylo zajištěno v pěkném penzionu „ Na bojišti“ v Nové Bystřici. První den se hrálo na Mnichu, druhý den bylo na řadě naše partnerské hřiště v Českém Krumlově a třetí den se končilo v Telči. „Po hře v Českém Krumlově jsme navštívili i historické město a po jeho prohlídce poseděli na terase restaurace vysoko nad Vltavou. Poslední den jsme měli tee time až od 12 hodin, takže jsme posnídali na historickém náměstí dalšího města ze seznamu UNESCO v Telči,“ naznačuje Petr Drbal, že při zájezdu nebyl na pořadu dne pouze a výhradně golf.

Všechny tři dny provázelo krásné letní počasí a dobrá nálada všech účastníků. Ti se shodli na tom, že bude dobré příští rok obdobný zájezd opět zorganizovat. Padl i návrh udělat ještě letos na podzim menší dvoudení výlet za golfem do okolí Liberce. „Uvidíme zda se to podaří, ale pohoda, která panovala k tomu zavazuje,“ uzavírá prezident.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

FOTOGALERIE

Golfový zájezd GCHK 2008

Počet obrázků: 6

RELEVANTNÍ ZPRÁVY

Cesta za golfem na jižní Slovensko
4. června 2012

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418