Golf Club Hradec Králové
12. července 2008 [STK]

První mezinárodní zkušenosti...

Mistři klubu na rány v roce 2007. Vloni zvítězili na mistrovství klubu na Hrádku, letos již Sváťa Býma s Kristinou Hostákovou sbírají ostruhy na turnajích s mezinárodní účastí. (Foto David Jirků)

Kristina Hostáková a Sváťa Býma okusili na začátku července atmosféru mezinárodních turnajů. Sváťu nominovala Česká golfová federace do národní reprezentace v Česko-Slovenském poháru, Kristina vyrazila na Mezinárodní mistrovství Slovenska na Tále. Oběma našim hráčům se vedlo výtečně a českému golfu dělali dobrou vizitku.

Česko-Slovenský pohár je turnaj, při kterém se utkávají hráči z Česka a Slovenska ve všech kategoriích – junioři, dospělí, senioři a profesionálové. Dějištěm letošního turnaje byl Slavkov u Brna, první den se hrálo na rány a druhý den jamkovka. Sváťa Býma soutěžil v kategorii juniorů do 21 let a vedl si velmi dobře (73 ran první den, druhý den vítězství v jamkovce). Celkově zvítězila Česká republika jednoznačně 15:3 a oplatila Slovákům loňskou porážku.

Kristina Hostáková se ve dnech 9.-11.7. zúčastnila Mezinárodní mistrovství Slovenska na hřišti v Tálích, kde obsadila pěkné 10. místo. Škoda prvního dne, kdy zahrála 92 ran, protože ve druhém a třetím kole byla s výsledky 81 a 80 mezi pěti nejlepšími hráčkami turnaje. Krom získání cenných mezinárodních zkušeností se naší hráčce povedlo snížit hendikep na rovných 5, což je aktuálně nejnižší ženský HCP v klubu. Gratulujeme.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418