Golf Club Hradec Králové
25. dubna 2010 [STK]

Kristina Hostáková pomohla Severu

Lady Abrahams Trophy. Družstvo Severu v zelených tričkách, tým Jihu v bílém. (Foto ČGF)

Úspěšný vstup do golfové sezóny má za sebou naše nejlepší hráčka Kristina Hostáková. Kristina se dostala do hledáčku reprezentační kapitánky Martiny Dorníkové a byla nominována na tradiční zahajovací turnaj kalendáře ČGF Lady Abrahams Trophy, utkání Severu proti Jihu. Tento ženský turnaj se koná již pátým rokem a je ekvivalentem mužskému klání Západu proti Východu, kterým se golfová sezóna naopak uzavírá.

Kristina nastoupila ve výběru Severu a byla mimořádně platnou hráčkou družstva. V zahajovacích dopoledních foursomech získala společně s Klárou Spilkovou bod proti Karolíně Vlčkové a Ireně Foretové. Odpoledne pro změnu s Kristýnou Pavlíčkovou bodovala ve čtyřhře na rány proti Emily Curry -Bartoňové a Kateřině Vlašínové. Tyto dva body byly zároveň jediným bodovým ziskem družstva Severu, které po úvodním dni prohrávalo 2:4.

V neděli se hrálo šest jamkových singlů. Hráčky Jihu nedokázaly nadějný náskok udržet a soupeřkám ze Severu ve finálním zúčtování podlehly. Kristina sice nezavršila své působení na turnaji třetím bodovým ziskem, ale její spoluhráčky ji tentokrát skvěle zastoupily. Singly vyhrály 4:2, čímž srovnaly celkový stav utkání na 6:6 a podle pravidel soutěže jim coby obhájkyním loňského vítězství pohár zůstal.

Nomince do týmu Severu je pro Kristinu oceněním dosavadní tréninkové píle i dosažených úspěchů. V klubové historii se pouze Petrovi Makovskému mladšímu povedlo získat místo na tomto turnaji, a to v roce 2002, kdy se utkal Východ se Západem v bitvě na Slavkově. Také Petr tehdy dvakrát bodoval za své družstvo a mohl se radovat ze zisku trofeje. Jak vidno, historie se opakuje, jen doufejme, že na dalšího úspěšného reprezentanta našeho kraje nebudeme muset čekat dalších osm let...
Komentáře: 1, poslední 26. dubna 2010 v 10:35 | Přidat komentář

26. dubna 2010 v 10:35, Drbal
Gratulace Kristině k dobrému výkonu za tým severu.

VÝSLEDKY TURNAJE

Lady Abrahams Trophy, utkání Sever - Jih ČR

24. dubna 2010, Beřovice

výsledková listina

RELEVANTNÍ ZPRÁVY

Přehled výsledků GCHK - družstva
15. prosince 2009

Výběr výsledků GCHK - jednotlivci
30. listopadu 2009

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418