Golf Club Hradec Králové
7. června 2011 [daw]

Jamkové mistrovství se rozjíždí

Nasazená jednička. Bohumil Holubec hraje letos v dobré pohodě a do jamkového mistrovství je nasazen jako první hráč. Přidá k titulům mistra klubu na rány z roku 1996 a mistra klubu na rány na FSG simulátorech z roku 2008 i titul klubového mistra v jamkové hře? (Foto David Jirků)

Dnes večer bylo provedeno rozlosování zápasů pátého ročníku klubové jamkovky. Do turnaje se přihlásilo 21 hráčů a hráček, které nyní v postupných kolech čekají vyřazovací zápasy. Na začátku podzimu budeme znát jména nových klubových mistrů ve hře na jamky pro rok 2011.

Jakým způsobem bylo rozlosování provedeno? Soutěžní výbor provedl úpravu propozic spočívající v nasazení prvních čtyř mužů podle hendikepu. Pořadí zbývajících hráčů bylo nalosováno a následně odshora dolů doplňováno do volných pozic pavouku. Protože počet přihlášených mužů se nepotkal s mocninou dvojky (2-4-8-16-32-64), bylo třeba ještě dodatečně určit hráče, kteří absolvují ještě o jedno "dorovnávací" kolo více. Opět přišlo na řadu hendikepové kritérium - šest hráčů s nejvyššími hendikepy bylo proti sobě nalosováno do překola, z něhož tři vítězové budou hrát šestnáctičlenné 1. kolo.

V kategorii žen nebylo žádné losování zapotřebí, neboť se přihlásily - bohužel - pouze dvě hráčky. Jamkové mistryni klubu pro rok 2011 tedy bude stačit vyhrát pouze jeden zápas, nebude se muset narozdíl od předešlých let postupně "prokousávat" pavoukem. Pravda ovšem je, že obě přihlášené hráčky jsou pravidelnými finalistkami jamkovky z minulých ročníků, a tak nebude pochyb, že po jejich duelu bude titul mistryně klubu ve hře na jamky v povolaných rukou.

Termín pro odehrání úvodních mužských zápasů je stanoven do konce června. Pozor - do 30.6. je třeba odehrát předkolo (tři zápasy) i první kolo (8 zápasů). Ženy si mohou dovolit ten luxus, že si termín zápasu určí samy.

Muži, 1. kolopostupuje
HOLUBEC Bohumil / BERÁNEK Martin, ml.  
ČERNÝ Martin / BERÁNEK Martin, st.  
HOSTÁK Martin / vítěz předkola 1  
SOLICH Petr / KOŠŤÁL Zdeněk  
RYBÁŘ Vladimír / JOŠT Lubomír  
vítěz předkola 2 / vítěz předkola 3  
ŠAFAŘÍK Bohumír / PROSEK Pavel  
JIRKŮ David / PÁNEK Miloslav  
Muži, předkolo postupuje
DRBAL Petr / RYCHTÁŘ Václav - předkolo 1 
STARÝ Milan / DUFEK Slavomír - předkolo 2 
KOMERS Petr / RYCHTÁŘ Richard - předkolo 3 
 
 
Ženy, finálevítězka
ELIÁŠOVÁ Zuzana / BIČIŠŤOVÁ Lucie  

Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418