Golf Club Hradec Králové
16. února 2014 [STK]

Indoorová sezóna vrcholí

Hole-in-one. Vláďovi Rybářovi se podařilo zahrát 12. jamku hřiště Entrada at Snow Canyon na jeden úder. (Foto Petr Lexa)

Přinášíme informační souhrn z výsledků mistrovských turnajů na simulátorech. V Liberci proběhl šampionát seniorů, v Praze mistrovství amatérů i mid-amatérů a ve Fomei se odehrálo mistrovství Golf Clubu Hradec Králové. Vedle toho všeho také probíhají zápasy jamkového mistrovství.

Výsledky z národních šampionátů

Z indoorové mistrovství seniorů, které se konalo v půli ledna v Liberci, se letos žádnému z našich hráčů nepovedlo přivézt medaili, ba tentokrát ani umístění v první desítce. Není každý den posvícení. Na 12. příčce skončil nejlepší z našich Vladimír Rybář výkonem 83 ran. 16. místo obsadil s 84 údery Bohumil Holubec, o ránu více měl na 17. místě předloňský seniorský mistr ČR Arnošt Martinec.

Dvacátý ročník amatérského Mistrovství ČR na rány hostil pražský Erpet. Cutem do finálového kola se probojovali tři naši hráči. Nejlepší umístění získal Vládimír Wsól, a to 21. místo po výkonech 78 a 87 ran. Vláďa Rybář obsadil 30. pozici s výsledkem 85 a 89 úderů.

Vladimír Rybář byl také jediným reprezentantem Hradce Králové na 16. ročníku šampionátu Mid-Amatérů, který se konal 7. února v pražských Dejvicích. S výsledkem 85 mu patří 21. příčka výsledkové listiny. Vláďa je nejaktivnějším hráčem GCHK, nejen na poli simulátorovém, ale i venku, a tak je jistě spravedlivým oceněním jeho obrovského sportovního zanícení hole-in-one, které dosáhl na ON-LINE GOLF TOUR pořádané Golf Centrem Liberec na hřišti Entrada at Snow Canyon. Jamku č. 12 dlouhou 145 yardů skolil jednou přesnou ranou šestkou železem. Míček dopadl metr od jamky a skutálel se "in". Jako první Vláďovi gratuloval spoluhráč z flajtu Petr Lexa.

Klubová mistrovství GCHK

O titul mistra a mistryně klubu se utkalo celkem 25 hráčů a hráček. V obou kategoriích byly výsledky hodně těsné a o prvenství se bojovalo do poslední jamky. Výkonem 72 ran obhájila mistrovský titul Anna Starostová, když o dva údery porazila Zuzku Eliášovou. Třetí v pořadí Jana Kábrtová hrála 80 ran.

Vítězné skóre mezi muži činilo 73 ran, jichž dosáhl Christian Horák. O ránu více zapisoval do skórekarty druhý Vladimír Wsól, třetí Vladimír Rybář hrál 75 ran.

V jamkovém mistrovství už známe první dva semifinalisty. Utkají se Petr Solich a Vladimír Wsól. První do semifinále přešel výhrami nad Miloslavem Synkem a Petrem Drbalem, druhý svedl dramatické zápasy s Miloslavem Pánkem a Vladimírem Rybářem.

Druhá semifinálové dvojice vznikne z vítězů zápasů Roman Neubauer proti Vladimíru Rybářovi a Miloslav Synek proti Petru Drbalovi. Pavouka soutěže naleznete zde.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK na simulátorech

8. února 2014, Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418