Golf Club Hradec Králové
2. července 2008 [daw]

Startuje další kolo klubové jamkovky

Žádná formalita. Jedna z favoritek celého jamkového mistrovství Zuzka Eliášová hrála první zápas s Katkou Matějů, a přestože nakonec vyhrála, neměla to se svojí soupeřkou vůbec jednoduché. (Foto David Jirků)

Dvacet pět zápasů jamkového mistrovství klubu se odehrálo v průběhu června a až na jediný otazník známe všechny hráče postupující do další fáze turnaje. 16 mužů se nyní utká ve třetím kole. Ženy jsou o krok dál, osm hráček v soutěži bude hrát čtvrtfinálové zápasy. Termín pro odehrání kola je do 31.7.2008.

Jaké jsou dosavadní výsledky jamkovky? První a druhé kolo přineslo řadu zajímavých momentů. Ondřej Vaňátko opět prokázal, že je nebezpečným soupeřem pro nasazené hráče s lepšími hendikepy. Vloni vyřadil Vláďu Rybáře a Honzu Makovského, letos si poradil s Bohoušem Holubcem.

Skvělý zápas hrála dvojice Petr Dvořák a Martin Černý. Péťa na 15 jamkách skóroval čtyřikrát birdie, a třebaže Martin hrál velmi dobrý golf, na tohle zkrátka neměl odpověď. „Měl jsem pocit, jako že každý míč můžu trefit na metr k tyči,“ pochvaloval si Péťa Dvořák vydařený zápas.

Všichni ligoví hráči GCHK, kteří hráli úvodní kolo jamkovky, potvrdili role favoritů, nicméně od svých soupeřů nedostali nic zadarmo. Honza Petráček vyhrál nad Petrem Solichem až na 16. jamce, stejně daleko musel jít Jakub Mojžíš s Luborem Joštem. Katka Matějů v zápase se Zuzkou Eliášovou dvakrát vedla a po první devítce prohrávala pouze o jednu jamku. Zuzka nakonec zvítězila 4 & 3.

Lutz Kleiner s Petrem Makovským starším byli jedinou dvojicí, která hrála 18 jamek nerozhodně a o vítězi se muselo rozhodnout až na dodatečných jamkách náhlou smrtí. Lutz přitom 4 jamky před koncem o 3 prohrával, jenže do 18. jamky dokázal manko srovnat a o svém vítězství rozhodl na 20. jamce.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418