Golf Club Hradec Králové
12. července 2009 [daw]

Klubová jamkovka spěje k rozuzlezní

Nejvíce jamek. Nejvíce jamek v průběhu dvou uplynulých kol odehrál Vláďa Rybář. Poctivých 18 jamek obešel s Ondrou Vaňátkem a v dalším kole mu Míra Šafařík vzdoroval ještě o jednu jamku déle. (Foto David Jirků)

Pomalu ale jistě se blíží jamkové mistrovství klubu ke svému závěru. Z několika desítek přihlášených borců nyní ve hře zůstali pouze ti nejúspěšnější, až na dvě výjimky už jen nasazení hráči a hráčky. Pojďme se podrobněji podívat, jaká že překvapení uplynulé kolo přineslo...

Jamkový formát je nekompromisní. V každém kole si některý z favorizovaných hráčů vytáhne "Černého Petra" a s turnajem se předčasně rozloučí. Z obou stran poznal tuto situaci Jirka Krátoška, který nejprve sám porazil nasazeného Tomáše Kvasničku, ale v dalším kole neustál teoreticky mnohem snazší zápas proti Martinu Beránkovi staršímu. Martin se probojoval do poslední osmičky a je bezesporu největším překvapením soutěže.

Zápas s největším obratem má na svědomí dvojice Míra Šafařík a Vláďa Rybář. Míra vedl na druhé devítce už o čtyři jamky, ale Vláďa se nevzdal a dokázal nepříznivé skóre srovnat. Rozhodla až rozehrávka náhlou smrtí, kde Vláďa zavěsil nekompromisní birdie.

Mužské čtvrtfinále se bude muset obejít bez nasazené čtyřky Honzy Makovského, přes kterého přešel Pavel Eliáš. Všichni ostatní favorité potvrdili své role a do čtvrtfinále postoupili. Dvojice pro další kolo jsou následující: Jakub Mojžíš - Viktor Ludvík, Vláďa Rybář - Pavel Eliáš, Bohouš Holubec - David Jirků a Petr Makovský ml. - Martin Beránek.

K velkému překvapení málem došlo v pavouku žen. Nejtěsnějším rozdílem o jednu jamku prošla loňská finalistka Zuzka Eliášová přes Katku Joštovou. A pro změnu předloňská finalistka Karolína Černá se musela hodně otáčet proti Anně Starostové, kterou nakonec udolala výsledkem 2 & 1. Semifinálové dvojice tvoří Kristina Hostáková s Kájou Černou a Lucka Bičišťová se Zuzkou Eliášovou.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418