Golf Club Hradec Králové
7. března 2010 [STK]

Venku mrzlo, tak hrál "v mrazáku"

Při tréninku. Čerstvá mistryně klubu na FSG simulátorech Kristina Hostáková při jednom z pravidelných tréninků s Jirkou Holým. (Foto David Jirků)

Stylovým způsobem se stal Honza Petráček mistrem klubu na FSG simulátorech. Je to přeci zimní mistrovství, tak obešel hřiště v mrazáku. Pokud máte problém s touhle golfovou hantýrkou, hned vše uvedeme na pravou míru. Jít v mrazáku = hrát pod par.

Za výsledkem 70 ran, který Honzu vynesl na špici mužské kategorie, stojí zejména extrémně povedená první devítka. S 33 ranami držel Honza v polovině kola průběžné skóre -3. Na zbývajících jamkách už trochu polevil, ale i když nasbíral dvě rány nad par, v celkovém součtu zůstal v červených číslech. Druhé místo obsadil Arnošt Martinec se 74 ranami a na třetí příčku se probojoval skvělou hrou Petr Solich, který zahrál 75 ran.

V ženské kategorii byly výsledky o něco těsnější. Vítězná Kristina Hostáková si před druhou Luckou Bičišťovou a třetí Kájou Černou sice během turnaje vypracovala slušný náskok, ale po 14. jamce, na které zapsala 9 ran, se začínalo od začátku. Kristině se ovšem povedlo hodit pokaženou jamku za hlavu a na zbývajících jamkách se už žádné chyby nedopustila. Se 77 údery vyhrála o dvě rány před svými soupeřkami, které hrály shodně 79.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK na simulátorech

27. února 2010, Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418