Golf Club Hradec Králové
27. ledna 2013 [STK]

Odstartovala indoorová jamkovka

Třetí ročník jamkovky. První kolo indoorového mistrovství v jamkové hře bylo zahájeno 26. ledna. O vítězích by mělo být jasno nejpozději 20. března. (Foto David Jirků)

Třetí ročník jamkového mistrovství klubu na FSG simulátorech byl zahájen. Do startovních bloků ve vyřazovacím pavouku zakleklo 16 mužů a 4 ženy. Rozlosování zápasů proběhlo 26. ledna a průběžné výsledky budou postupně zveřejňovány na adrese www.gchk.cz/fsg-jamkovka2013. Stejně jako v minulých letech je hlavním partnerem indoorové jamkovky společnost OUTDOOR SOLUTIONS.

Na soutěžící čeká letos několik novinek v hracím systému. První z nich je odlišení odpališť podle hendikepů. Profesionálové a muži s hendikepem do 9,9 hrají všechny kola z odpališť CHAMPION, ostatní pak z odpališť AMATEUR. Ženy s jednocifernými hendikepy čekají odpaliště AMATEUR, dámy s HCP 10 a vyšším hrají z odpališť LADIES.

Druhou zásadní změnou je pevné stanovení termínů pro odehrání zápasů. První kolo musí muži stihnout do 8.2.2013 a ženy do 15.2.2013. Rozpis termínů i hřišť naleznete v pavouku soutěže, který je společně s propozicemi umístěn v pravém sloupečku na této straně.

Nadále platí systém opravného pavouka, tzn. jedna prohra v úvodních kolech ještě neznamená definitivní konec v soutěži. Po odehrání svého kola zašle vítěz výsledek na email neubauer@outdoorsolutions.cz a zároveň jej zapíše do pavouka přímo na nástěnce ve Fomei.

Při prvním odehraném zápase je nutno uhradit turnajové startovné 100 Kč. Hra na simulátoru je sjednaná za zvýhodněnou cenu 200 Kč/hod. Hráči hradí v každém kole poplatek za simulátor dle odehraného času, zaokrouhleno po 30 minutách nahoru. Pro úhradu hracího poplatku je možno využít permanentky Indoor Golf Centra Fomei včetně dopoledních pro hru dopoledne.

Vyhlášení výsledků jamkového mistrovství proběhne na Valné hromadě GCHK v březnu 2013.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

PARTNEŘI SOUTĚŽE

Outdoor Solutions s.r.o.

Fomei a.s.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418