Golf Club Hradec Králové
26. listopadu 2011 [STK]

Lucie Harcubová je Objevem roku

Objev roku 2011. Lucie Harcubová získala ocenění Objev roku v kategorii dívek do 10 let. (Foto David Jirků)

Na slavnostním Večeru českého golfu byla vyhlášena hráčka našeho tréninkového centra Lucie Harcubová objevem letošní sezóny v kategorii dívek do 10 let. Rok 2011 začínala s hendikepem 41, na konci roku se už mohla pochlubit úplně jinou hodnotou hendikepu: 18,9. Gratulujeme!!!

Lucka má nesporný talent, má chuť trénovat a má velikou podporu ve svých rodičích. Nad jejím golfovým švihem bdí ostřížím zrakem Honza Petráček, který v tomto roce úspěšně dokončil školu české profesionální golfové asociace a zvýšil si kvalifikaci na PGA Professional. Jeho zatím nejúspěšnější svěřenkyně začínala v Golf Clubu Jičín, kde má nadále své druhé členství. Na klubovém mistrovství Jičína odehrála i svůj poslední letošní turnaj, při němž snížila hendikep na 18,9 a možná díky tomu získala rozhodující náskok v žebříčku Objevu roku.

Během roku 2011 Lucka odehrála celkem 15 kol, většinou na turnajích Dětské Tour Severovýchod. Pomáhala také v týmu královéhradeckého TCM v mládežnických mistrovstvích družstev, a to nejen v regionální kvalifikaci, ale i v národním finále.

Na turnajích se Lucce povedlo v tomto roce 8x snížit hendikep, 6x udržet a pouze jednou zhoršovala. Obdivuhodné je i to, že tyto výjimečné výsledky hrála na různých hřištích, a nikoliv jen na jednom "nachozeném" domovském hřišti. I proto se dá jistě říci, že po hendikepové kontrole, kterou bude v prosinci provádět předseda STK GCHK David Jirků, dojde k dalšímu snížení hendikepu.

Krom velkého golfu jde Lucce výborně i Adventure Golf. V září se účastnila prvního klubového turnaje, který se konal na novém hřišti v golfovém centru Fomei v Hradci Králové. Zde se jí povedlo postoupit do závěrečné čtyřky, která hrála o medaile. Mimo jiných vyhrála jamkovku např. i nad dvojnásobným klubovým mistrem Sváťou Býmou a ze hry o první místo ji vyřadil až Ondřej Lieser, podle hendikepu letos nejlepší amatér v České republice.

Přejeme Lucce, aby ji i nadále golf bavil stejně jako dosud, a aby jí přinášel další úspěchy.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418