Golf Club Hradec Králové
 

Hráči měsíce července: Jakub Mojžíš a Kristina Hostáková

Poprvé jsme nedokázali vybrat jednoho vítěze, a tak červencový titul Hráč měsíce udělíme dvěma členům klubu najednou. Jsou jimi Jakub Mojžíš a Kristina Hostáková, kteří v uplynulém měsíci nejen výrazně zlepšovali vlastní hendikepy, ale svými výkony hodně pomohli GCHK v soutěžích družstev dospělých i mládeže.

Jakub Mojžíš si vylepšil v červenci hendikep z 8,6 na 6,1. Výborně zahrál v 1. lize v Telči, kde Hradci Králové pomohl k 5. místu v základní části ligy. Přestože je Jakub letos v lize nováčkem, lépe než on hráli v družstvu pouze zkušení matadoři Sváťa Býma a Lukáš Vaněk. Kubovi se po lize dařilo i v družstvu dorostenců na Regionální kvalifikaci Mistrovství ČR v Semilech, kde donesl 67 a mohl slavit postup klubu do národního finále.

Také Kristina Hostáková podávala v soutěžích družstev kvalitní výkony. V Telči i v Semilech zapisovala z našich hráček nejnižší čísla. Na začátku července si navíc připsala první start na zahraničním turnaji – zúčastnila se Mezinárodního mistrovství Slovenska a obsadila pěkné 10. místo. Kristina také prošla cutem na Mezinárodním mistrovství ČR dorostenek, kde skončila osmá. Její HCP na konci měsíce klesl na 4,7 a věříme, že to letos ještě není konečná.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418