Golf Club Hradec Králové
20. května 2007 [daw]

Slunečná premiéra v Pardubicích

Tomáš Kvasnička pátrá po míčku spoluhráče v rafu u greenu šesté jamky. Kdo si hodně věřil, zkoušel tuto originální čtyřparovku s "paloukovou" fervejí zkrátit driverem přes stromy. (Foto David Jirků)

Druhý turnaj Dětské Tour Severovýchod 2007 se odehrál na novém hřišti Golf Clubu Pardubice, které leží u Lázní Bohdaneč. Zájem o turnaj byl enormní. Po naplnění vypsaných cca 50 míst se pořadatelé nechali rodiči a dětmi přemluvit a postupně přijali ještě dalších 16 hráčů. V průběhu turnaje to bylo místy znát a hra se trochu brzdila, ale díky dobré organizaci se nakonec první zatěžkávací zkoušku podařilo úspěšně zvládnout.

Na výsledcích zúčastněný dětí je dobře vidět, že první turnaj začátkem května ve Svratce byl "rozehrávací" a že forma hráčů jde postupně nahoru. Nejlepší výkon dne podal domácí Dan Karnas, jehož 80 ran znamenalo 28 stableford brutto bodů. Stejný bodový výsledek měl s 81 ranami i královéhradecký Tom Kvasnička, takže v dorostenecké kategorii přišla na řadu rozehrávka o prvenství. To nakonec Dan uhájil, třetí skončil Michal Petráň ze Svobodných Hamrů.

V kadetech zvítězil semilský Tomáš Gärtner s 27 brutto body, k čemuž mu pomohlo zaváhání druhé Kristiny Hostákové z Hradce Králové. Kristině se totiž "povedlo" na poslední jamce zahrát triple bogey a s 26 body přišla o možnost vynutit si rozehrávku. Třetí místo vybojovala Lucka Bičišťová ze stejného TCM.

Navlas stejná situace nastala u starších žáků. O jediný bod se z nejvyššího místa na bedně mohl radovat Aleš Procházka z pražského Erpetu. Bedřich Petráň ze Svobodných Hamrů hrál na osmnáctce triple bogey... Třetí Tomáš Vidura, favorit z ostravského golfového klubu, se na vítěze nakonec díval s odstupem 4 bodů.

V mladších žácích se potvrdily papírové předpoklady a s 15 body vyhrála Johanka Šteindlerová z Erpetu. Poděbradský Petr Barák skončil druhý se 13 body, ačkoliv začal naprosto skvěle - 11 bodů získal už na prvních šesti jamkách!!! Bronzovou příčku obsadil Tomáš Švarc ze Semil.

Další turnaj DTSV bude na programu 3. června na Nové Americe a bude to rovnou východočeský major. Už dva týdny předem je přihlášena přes sto hráčů, takže to bude pořádný "mazec".
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Dětská Tour Severovýchod

19. května 2007, Pardubice

výsledková listina

průběžné pořadí

FOTOGALERIE

Dětská Tour Severovýchod, Lázně Bohdaneč 2007

Počet obrázků: 24

TRÉNINKOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE

Seznamte se s novým webem pro TCM. Více informací zde.

BENJAMIN TOUR 2014

Golfová túra v Královéhradeckém kraji určená pro nejmladší hráče. Více informací zde.

VÝKONNOSTNÍ ŽEBŘÍČEK

Žebříček hráčů do 18 let
podle hendikepů (max 54)
Sestavení ke dni 14.6.2016

KALENDÁŘ AKCÍ

Přehled turnajů mládeže
pro sezónu 2016

NÁBOR DO ODDÍLU MLÁDEŽE

Tréninkové centrum mládeže provádí nábor dětí od 4 let. Informace zde.

PODPORA SPORTU

Tréninkové centrum mládeže Golf Clubu Hradec Králové podporují Královéhradecký kraj a město Hradec Králové.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418